Nosaltres

Som una assessoria especialitzada en gesti?? i atenci?? de la petita i mitjana empresa. Tenim totes aquelles solucions que l’empresari o aut??nom necessita per gestionar b?? el seu negoci sense haver de preocupar-se de l’??rea administrativa de l’empresa.

Oferim un servei de qualitat i d’atenci?? al client personalitzat, estudiant les opcions que cada persona o negoci pot demandar i ajustant-nos als seus requeriment.

No som una assessoria m??s, som la teva assessoria. Aix?? ho aconseguim integrant-nos a la teva empresa, treballant amb tu per aconseguir que el teu negoci sigui cada dia m??s rentable i oferint-te tots aquells serveis que necessitis. Et presentem el nostre equip professional:

Carme Carbonell Mateu

Diplomada en Relacions Laborals amb ??mplia experi??ncia com a Responsable de Departament Laboral.

Contacte

Si necessites aclarir dubtes sobre els nostres serveis, deixem a la teva disposici?? les nostres dades de contacte. Tant si vols que parlem per tel??fon, enviar-nos un email o si prefereixes passar-te per la nostra oficina i con??ixer-nos en persona… T’hi esperem! En qualsevol momet, pots demanar-nos que un consultor especialitzat visiti les teves oficines, sense compr??s.

Contacte