Serveis

Enfocats a resultats, treballem per a aut??noms, empreses i emprenedors. El nostre despatx professional d??na servei a difernts ??reas de negoci i ofereix colaboraci?? en gesti?? empresarial que, sumat a la visi?? especialitzada de cada client, recolza el rendiment del negoci. Amb tot, t’oferim assessorament i gesti?? en els seg??ents ??mbits:

Assessoria Fiscal

Sempre que ho requerixis, presentem els models fiscals necessaris per al cumpliment d’obligacions del teu negoci. Treballem analitzant previament l’escenari que planteja la teva empresa per ajustar-nos a uns objectius reals. La planificaci?? ??s un aliat indispensable.

Assessoria Mercantil

Portem la teva comptabilitat anual i escriptures, aix?? com la presentaci?? dels llibres comptables.

Assessoria Jur??dic Laboral Especialitzat

L’assessorament laboral ??s una pr??ctica professional que es justifica per la seva import??ncia dins d’una organitzaci??. Posem a la teva disposici?? un servei que incorpora les normatives emergents i un tractament professional del ??mbit que ens ocupa. Oferim servei per a qualsevol tipus de reestructuraci?? empresarial.

Gesti?? Comptable

L’eina de control que marca la gesti?? empresarial ??s la comptabilitat. A @fisk t’oferim un servei continuat d’assessorament basat en l’experi??ncia d’un equip amb un ampli recorregut.

Solucions de Marketing i Creativitat

Hem desenvolupat un equip creatiu que s’encarrega de donar forma a tot tipus de peces publicit??ries online i offline… d??na-li una ullada!